برای اولین بار در تقریباً ۲۵ سال گذشته، دموکراتها به این نتیجه رسیدند که میتوانند از حزب کارگر بیاموزند، به ویژه پس از اینکه استارمر به پیروزی رسید و یادآور دورانی شد که تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا و بیل کلینتون، رئیس جمهوری آمریکا از رویکرد میانهروتر چپ ترقیخواه به نام رویکرد «راه سوم» حمایت کردند.
کامالا هریس از دبورا متینسون، استراتژیست حزب کارگر بریتانیا برای مشاوره در مورد پیروزی در انتخابات کمک میگیرد. خانم متینسون، یک چهره شناخته شده در صحنه رایگیری بریتانیا، هفته آینده به واشنگتن دی سی خواهد رفت تا به تیم هریس-والز اطلاعات لازم را بدهد.
به گزارش یورونیوز، بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط وبسایت آمریکایی پولیتیکو، دبورا متینسون، یکی از مشاوران ارشد کییر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، قرار است اطلاعات لازم در مورد استراتژی حزب کارگر برای پیروزی در انتخابات را با ستاد انتخاباتی کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در میان بگذارد.
او تجربیات حزب چپگرای کارگر از کسب پیروزی قاطع در انتخابات ژوئیه بریتانیا را با ستاد خانم هریس به اشتراک خواهد گذاشت.
این کارشناس خبره بریتانیایی به مدت سه سال تا زمان انتخابات به عنوان مدیر استراتژی رهبر وقت اپوزیسیون بریتانیا خدمت کرد و در این مدت بر اهمیت بازگرداندن سبد رای دهندگان سنتی حزب کارگر که تحت رهبری بوریس جانسون به محافظهکاران روی آورده بودند، تاکید کرد.
یکی از همکاران سابق خانم متینسون در کمپین حزب کارگر که نخواست نامش برده شود، اشاره کرد که هدف متینسون «کنار گذاشتن شعارهای تکراری «امید و تغییر» و حفظ تمرکز شدید بر جذابیت هریس در ایالتهای چرخشی» است.
از میان هفت ایالتی که کمپینهای هریس و ترامپ آنها را بهعنوان میدانهای مهم نبرد کالجهای انتخاباتی معرفی کردهاند، هریس در سه ایالت از ترامپ پیشتاز است، اما اختلاف آن اندک است.
متینسون به دلیل تخصصش در جذب گروههای هدف در دوران تصدی نخست وزیران سابق حزب کارگر - تونی بلر و گوردون براون - شناخته شده است.
این همکاری بخشی از یک شبکه فراآتلانتیک گستردهتر از اندیشکدهها و عاملان سیاسی چپ میانه است که بر نحوه سیاستگذاریها و انتقال پیامهای سیاسی در واشنگتن و لندن تأثیر میگذارند.
چالشهای مشترکی که در هر دو سوی اقیانوس اطلس با آن روبرو هستند شامل مهاجرت، مسکن و فشار چپ در مورد مسائلی مانند بحران غزه است.
متیو مک گرگور، استراتژیست کمپین انتخاباتی باراک اوباما ماه گذشته به پولیتیکو گفت که همکاری بین حزب کارگر و دموکراتها به طور سنتی «یک مسیر یک طرفه» بوده است. با این حال، او خاطرنشان کرد که این پویایی اکنون در حال تغییر است.
برای اولین بار در تقریباً ۲۵ سال گذشته، دموکراتها به این نتیجه رسیدند که میتوانند از حزب کارگر بیاموزند، به ویژه پس از اینکه استارمر به پیروزی رسید و یادآور دورانی شد که تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا و بیل کلینتون، رئیس جمهوری آمریکا از رویکرد میانهروتر چپ ترقیخواه به نام رویکرد «راه سوم» حمایت کردند.
مک گرگور گفت که برای اولین بار در تقریباً ۲۵ سال گذشته، دموکراتها به این نتیجه رسیدند که میتوانند از حزب کارگر بیاموزند، به ویژه پس از اینکه استارمر به پیروزی رسید و یادآور دورانی شد که تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا و بیل کلینتون، رئیس جمهوری آمریکا از رویکرد میانهروتر چپ ترقیخواه به نام رویکرد «راه سوم» حمایت کردند.
ایالات متحده به طور ویژه به چگونگی بازگشت و بهبود محبوبیت حزب کارگر پس از شکست سنگین در انتخابات ۲۰۱۹ علاقهمند هستند. این شکست تحت رهبری جرمی کوربین رخ داد که از نظر سیاسی چپ افراطی به حساب میآمد.
مک گرگور گفت: «حزب کارگر یکی از تنها احزاب غربی با رویکرد چپ میانهرو است که اخیراً پیروز شده است.»
گلدمن ساکس پیشبینی کرد که در صورت پیروزی دموکراتها در کاخ سفید و کنگره در انتخابات آتی نوامبر، رشد اقتصادی ایالاتمتحده در دو سال آینده بیشترین میزان رشد خود را تجربه خواهد کرد.
گلدمن ساکس اواخر روز سهشنبه سوم سپتامبر (۱۳ شهریور) در گزارشی خاطرنشان کرد که در صورت روی کار آمدن جمهوریخواهان (در دولت و کنگره) یا حتی فقط دولت به رهبری دونالد ترامپ، تولید اقتصادی ممکن است در سال آینده تحت تأثیر عوامل نامطلوب قرار گیرد. این کاهش عمدتاً ناشی از افزایش تعرفهها بر واردات و سیاستهای سختگیرانهتر مهاجرت است.
گلدمن ساکس در براورد جدید خود آورده است که «ما تخمین میزنیم که اگر ترامپ در دولت پیروز شود، تاثیر منفی رشد ناشی از افزایش تعرفهها و سیاستهای سختگیرانهتر مهاجرتی بیشتر از هر گونه اثرات مثبت مالی خواهد بود. این منجر به کاهش اوج رشد تولید ناخالص داخلی در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ خواهد شد که اثر آن در سال ۲۰۲۶ کاهش مییابد.»
گلدمن ساکس در ادامه آورده است که «اگر دموکراتها ببرند، هزینههای جدید و افزایش اعتبارات مالیاتی درآمدهای متوسط، به افزایش بسیار جزئی سرمایهگذاری در تولید ناخالص داخلی به دلیل نرخهای مالیات بیشتر شرکتها میشود و در نتیجه افزایش بسیار جزئی ایجاد میکند. این امر منجر به افزایش کلی متوسط رشد تولید ناخالص داخلی برای سالهای ۲۰۲۵-۲۰۲۶ خواهد شد.»