bato-adv
bato-adv

(تصاویر) پاریس در سال ۲۰۵۰ چه شکلی است؟

(تصاویر) پاریس در سال ۲۰۵۰ چه شکلی است؟

هدف این پروژه مبارزه با گرمایش زمین از طریق طراحی ساختمان‌های خلاقانه‌ای است که محیط شهری را برای داشتن شهری پایدار و متصل، متراکم و اصلاح می‌کنند.

تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳

شرکت فرانسوی وینست کالبو آرکیتکچرز با پرداختن به مشکلات مسکن و تراکم شهر پاریس، پیشنهادی برای چندین ساختمان بلند با خروجی انرژی مثبت مطرح کرده است.

به گزارش فرادید، این طرح متشکل از هشت سازه چندمنظوره در مکان‌های مختلف در پاریس، تلاش می‌کند تا به مشکلات عمده پایداری که بر هر منطقه اثر می‌گذارد رسیدگی کند و در عین حال عملکرد‌های کلیدی برای شهر ارائه کند.

(تصاویر) پاریس در سال ۲۰۵۰ چه شکلی است؟ طرح‌هایی از یک معمار مشهور

وینست کالبو به درخواست شورای شهر پاریس، شهر هوشمند پاریس ۲۰۵۰ را طراحی کرده که هشت نمونه‌ی اولیه از برج‌های اِکو با کاربری مختلط هستند. هدف این پروژه مبارزه با گرمایش جهانی با ساختمان‌های خلاقانه‌ای است که محیط شهری را برای یک شهر پایدار، فشرده و متصل، متراکم و اصلاح می‌کنند.

پیشروی سبز 

وینست کالبو یک معمار بوم‌شناس اهل بلژیک است که پروژه‌های مربوط به مناطق زیست‌محیطی آینده‌نگری طراحی می‌کند که جنبه‌های مختلفی از پایداری در آنها در نظر گرفته شده، مانند انرژی‌های تجدیدپذیر، تنوع زیستی و کشاورزی شهری. کالبو پس از فارغ‌التحصیلی از موسسه‌ی ویکتور هورتا در سال ۲۰۰۰، به پاریس نقل مکان کرد تا نزد معماران اودیل دک و ماسیمیلیانو فوکساس کارآموزی کند و سپس شرکت خودش را با نام وینست کالبو آرکیتکچرز تأسیس کرد.

(تصاویر) پاریس در سال ۲۰۵۰ چه شکلی است؟ طرح‌هایی از یک معمار مشهور

وینسنت کالبو 

مرکز اروپایی معماری، هنر، طراحی و مطالعات شهری و موزه معماری و طراحی آتنائوم شیکاگو، معمار بلژیکی وینسنت کالبو را پزشک سبز سال ۲۰۲۱ معرفی کرده‌اند. وینسنت کالبو از سوی مجله تایم، در بخش «۵۰ معمار برتر سیاره سبز» به عنوان بهترین شرکت معماری سازگار با محیط زیست و آینده‌نگر معرفی شده که پروژه‌های خارق‌العاده‌ای طراحی کرده که به آسیب‌های زیست‌محیطی و اجتماعی جهان می‌پردازند.

پیشروی طراحی سبز و پایدار

کالبو که مدام ایده‌های مرسوم را به چالش می‌کشد و مرز‌های معماری را جابجا می‌کند، طراحی سبز و پایدار را به‌تن‌هایی رهبری کرده و آن را به سطح بالاتری برده است. ایده‌های پیشرفته‌ی کالبو که به خاطر چشم‌انداز‌های زیست‌محیطی که از تصورات بشری فراتر رفته، شهرت دارد، ما را به آینده‌ای بهتر امیدوار می‌کند.

(تصاویر) پاریس در سال ۲۰۵۰ چه شکلی است؟ طرح‌هایی از یک معمار مشهور

امید به آینده‌ای بهتر 

پروژه‌ی شهر هوشمند پاریس ۲۰۵۰ به دنبال طرح انرژی آب و هوایی پاریس با هدف کاهش ۷۵ درصدی انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰، یک پروژه‌ی تحقیقاتی و توسعه‌ای درباره ادغام ساختمان‌های بلند با خانه‌های انرژی مثبت است که با هم برای تولید تمام انرژی منطقه کار می‌کنند.

این برج‌ها حالت طبیعی را به قلب شهر بازگردانده و با قوانین زیست‌اقلیمی (استفاده از انرژی طبیعی بدون تبدیل به شکل دیگری از انرژی) مطابقت دارند؛ بنابراین انرژی‌های تجدیدپذیر و قابل‌بازیافت در یک چرخه کوتاه از طریق سیستم‌های نوآورانه وجود دارند.

فضا‌های سبز و باغ‌های معلق 

اشکال این ساختمان‌های بلند از طبیعت الهام گرفتند، در حالی که داخل آنها، از فرآیند‌های طبیعی (گرمایش و سرمایش غیرفعال، اکسیژن‌رسانی، نگهداری از آب باران) تا جای ممکن برای ایجاد واحد‌های خودکفا استفاده شده است. افزون بر این، درج فضا‌های سبز یا به بیان دیگر، اجتماع و باغ‌های معلق، اثرات پاک‌سازی زندگی روستایی را وارد شهر کرده و ساکنان را تشویق می‌کنند تا در پرورش سبک زندگی پایدار مشارکت کنند.

چشم‌انداز عمیق کالبو، موجب آگاهی از تأثیر قریب‌الوقوع تغییرات آب و هوایی شده و برای آینده‌ای بهتر از طریق طرح‌های پایداری، امکان بالقوه‌ای ایجاد کرده است.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین