اولین قطعهای که با آهنگسازی، ترانه سرایی و خوانندگی سهراب پاکزاد منتشر شد قطعه «زیر بارون» ۱۳۸۵ بود که بسیار شنیده شد و مورد پسند مخاطبین قرار گرفت. زیر بارون اولین آهنگی بود که به سبک هاوس تنظیم میشد که ترانه فارسی همراه آن بود.
سهراب پاکزاد، فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه علم و صنعت میباشد که بجز خوانندگی آهنگسازی میکند و بعنوان مدل تبلیغاتی نیز فعالیتهایی داشته است.
به گزارش فتوکده، سهراب پاکزاد متولد ۱۴ فروردین ۱۳۶۰ در تهران، خواننده پاپ و مدل است.
فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه علم و صنعت میباشد که بجز خوانندگی آهنگسازی میکند و بعنوان مدل تبلیغاتی نیز فعالیتهایی داشته است.
در سال ۱۳۸۰ نواختن گیتار را بدون داشتن استاد شروع کرد.
بعد از چند سال جهت تکمیل آن به کلاسهای استاد فیض الله مداح پیوست و در این کلاسها بود که با امیر طبری آشنا شد و خیلی زود شروع به آهنگسازی و ترانه سرایی کرد.
او در طول شروع فعالیت خود از کلاسهای سلفژ هومن جاوید نیز بهره برد.
اولین قطعهای که با آهنگسازی، ترانه سرایی و خوانندگی سهراب پاکزاد منتشر شد قطعه «زیر بارون» ۱۳۸۵ بود که بسیار شنیده شد و مورد پسند مخاطبین قرار گرفت.
زیر بارون اولین آهنگی بود که به سبک هاوس تنظیم میشد که ترانه فارسی همراه آن بود.
در ۲۶ آبان ۱۳۸۸ آلبوم زیر بارون که ۸ قطعه را با خود به همراه داشت با مجوز وزارت ارشاد منتشر و روانه بازار گردید که پر فروشترین آلبوم همان سال هم شد.
پر طرفدارترین قطعه آلبوم زیر بارون قطعه ۳ آن به نام (این چه حسّیه) بود.
این قطعه به حدی مشهور و پر طرفدار شد که به خود وجهه بین المللی داد و حتی مورد توجه غیر فارسی زبانها هم قرار گرفت.
اولین کنسرت سهراب پاکزاد در اواخر ۱۳۸۸ در سالن اریکه ایرانیان برگزار شد.
نوازندگی درآمز این کنسرت بر عهده محمدرضا گلزار بود و در طول اجرا خوانندگانی چون مازیار فلاحی و بابک جهانبخش سهراب پاکزاد را همراهی کردند.
اولین کنسرت مستقل پاکزاد در ۲۶ آبان ۱۳۸۹ در سالن برج میلاد برگزار شد.
سهراب پاکزاد هنوز ازدواج نکرده و مجرد میباشد و میگوید فعلا برنامهای برای ازدواج ندارد.
تمام ترانههایی که از سال ۱۳۹۸ به بعد منتشر کردهام هر کدام بخشی از وجود خود من هستند.
بیشتر آنها بر اساس تجربیات واقعی که در کل سالهایی که زندگی کردهام نوشته شده است.
درگیر شکایتی از امیر حسین مقصود لو (تتلو) شدم، او اورتور قطعه «این چه حسیه» را برای آهنگهای خود به نام «تیمار» و «گیر کردم رو تو» کپی کرده است.
ترانههای زیادی است که من دوست داشتم اجرا میکردم، از ابی، فرامرز اصلانی، بانو هایده، خانم مهستی و خیلی از خوانندههای دیگر که دوستشان دارم.
در یکی از اجراهای ما در استکهلم سوئد یک شب نوازنده ویولن، ساز خود را که در کیف قرار داشت جلوی در هتل جا گذاشت.
همین کار باعث شد ساعت دو بامداد پلیس امنیت سوئد به همراه تیم خنتی کننده بمب به هتل بیاید و تا صبح از دوست عزیزمان بازجویی کنند.
عجیبترین کامنت را که نمیتوانم بگویم (می خندد) ولی جالبترین کامنت از طرف دختر هیفا وهبی خواننده عرب زبان لبنانی و مجلله بین المللی «باز» بود.
از این نظر برای ما جالب بود که متوجه شدیم مخاطبین زیادی در بین کشورهای عرب زبان داریم.
شهرت را دوست دارم ولی هیچوقت شهرت برای من انگیزه نبوده است، یعنی برای مشهور شدن کار نکردهام ولی کاری که کردهام به مشهور شدنم کمک کرده است.
البته این کار در ذات خود شهرت را به دنبال دارد و تقریبا همیشه از سن کم در مقیاس کوچکتر شهرت را تجربه کردهام و هر چه جلوتر آمدم بزرگتر شد.