bato-adv
bato-adv

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ

مرغ پیاز و جعفری نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از پیاز، جعفری، آب لیمو و... تهیه می‌شود.

فراروـ به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پیاز و جعفری نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از پیاز و جعفری تازه می‌پزد و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ پیاز و جعفری همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ: ۳ تکه
پیاز: ۲ عدد
جعفری: ۱ دسته
آب لیمو یا آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، کاری و ادویه پیاز و جعفری: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ

برای درست کردن این مرغ خوشمزه و آسان ابتدا کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ را داخل روغن قرار بدهید و نمک، فلفل، کاری و ادویه پیاز و جعفری را روی تکه‌های مرغ بپاشید و اجازه بدهید دو طرف مرغ سرخ شود و بعد تکه‌های مرغ سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید. حالا پیاز‌ها را پوست و به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل همان روغنی که مرغ را سرخ کرده بودید، بریزید و صبر کنید تا پیاز کمی نرم شود، سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد تکه‌های مرغ سرخ شده را روی پیاز و جعفری بچینید و آب لیمو ترش یا آب نارنج را روی مواد بریزید. درب ماهی تابه را ببندید و نیم ساعت زمان بدهید تا مرغ با حرارت کم بپزد. بعد از گذشت این مدت زمان، تکه‌های مرغ را از ماهی تابه خارج کنید و ترکیب پیاز و جعفری را با گوشتکوب برقی بزنید یا میکس کنید و دوباره سس غلیظ و یکدست را داخل ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ را داخل سس بچینید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مرغ ۲۰ دقیقه دیگر با سس بجوشد، سپس مرغ پیاز و جعفری خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار یک چلو خوشمزه سرو کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ این مرغ نیازی به استفاده از زردچوبه ندارد، پس هنگام اضافه کردن ادویه به این نکته توجه کنید.

ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای پخت مرغ سبز می‌توانید به جای مغز ران از سینه یا فیله مرغ هم استفاده کنید. 

ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

bato-adv
bato-adv