پائنگ مین ووک، نام طراح این چشم سوم هوشمند است و میگوید چشم رباتیک میتواند به پیشانی فرد بسته شود و به او اجازه میدهد بدون آسیب دیدگی پیاده روی کند.
یک طراح کرهای نوعی چشم سوم را برای جلوگیری از برخورد «زامبیهای گوشیهای هوشمند» با موانع محیطی اختراع کرده است. این سازنده میگوید: «چشم سوم، یک راه حل برای این است که مردم شدت اعتیاد به تلفنهای هوشمند خود را تشخیص دهند.»
بسیاری از علاقهمندان به دنیای فناوری، با اصطلاح «زامبی دنیای فناوری» ناآشنا هستند، این اصطلاح درباره افرادی به کار میرود که به شدت به گوشی، تبلت و ... وابسته هستند و بی توجه به دنیای اطراف خود و سر در گوشی راه میروند.
پائنگ مین ووک، نام طراح این چشم سوم هوشمند است و میگوید چشم رباتیک میتواند به پیشانی فرد بسته شود و به او اجازه میدهد بدون آسیب دیدگی پیاده روی کند.
دستگاهی که چشم سوم نامیده میشود هنگامی که سر کاربر برای دیدن تلفن همراه پایین میآید، حس میکند و سپس پلک شفاف خود را باز میکند. هنگامی که فرد در فاصله یک یا دو متری مانع قرار میگیرد، چشم سوم بوق میزند تا خطر را به او گوشزد کند.
پائنگ گفت: «این ایده درواقع، نمادی از انسان آینده با سه چشم است. از آنجا که نمیتوانیم چشم خود را از تلفنهای هوشمند برداریم، در آینده به چشم اضافی نیاز خواهیم داشت.» وی که دانشجوی کارشناسی ارشد در زمینه طراحی نوآوری در کالج سلطنتی هنر و کالج امپریال لندن است، این دستگاه را در اطراف سئول آزمایش کرده است.
چشم سوم از سنسور ژیروسکوپ برای اندازه گیری زاویه گردن کاربر و حسگر اولتراسونیک برای محاسبه فاصله بین چشم رباتیک و موانع استفاده میکند. این سنسورها هر دو به یک میکروکنترلر تک برد منبع باز با یک باتری متصل هستند.
منبع: انتخاب