گیلاس، میوهای پرخاصیت است که به پیشگیری از سرطان کمک میکند، التهاب را کاهش میدهد، سلامت قلب را تقویت کرده و حافظه را بهبود میبخشد.
به نقل از «ایندیا اکسپرس»، این میوه خوشمزه و خوش طعم فواید زیادی برای سلامتی دارد. گیلاس با ظاهری قرمزرنگ، براق و اندازه کوچک نه تنها زیبایی و طعم کیکهای مورد علاقه شما را افزایش میدهد بلکه سرشار از املاح معدنی و مواد مغذی است.
گیلاس برای سلامت قلب و مغز مفید است و همچنین میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
«سمینا انصاری»، متخصص ارشد رژیم غذایی و تغذیه در بیمارستان هایتک سیتیِ حیدرآباد هند در این باره میگوید: گیلاس میتواند یک افزودنی خوشمزه و مغذی برای رژیم غذایی متنوع و متعادل باشد که فواید زیادی دارد؛ بنابراین توصیه میشود از این میوه به شکل تازه، منجمد یا خشک شده استفاده کنید و آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
با این حال این متخصص تغذیه در کنار این همه فواید به بیماران دیابتی توصیه میکند که در مصرف این میوه زیادهروی نکنند.
وی هشدار میدهد: گیلاس را میتوان در رژیم غذایی افراد دیابتی به میزان متعادل گنجاند. این میوه شاخص قندخونی متوسطی دارد و میتواند روی سطح قند خون تاثیرگذار باشد و بنابراین باید در مقدار مصرف آن احتیاط کرد.
وی افزود: برای افراد مبتلا به دیابت مهم است که مصرف قند و کربوهیدرات خود را کنترل کنند و تعادل کلی وعدههای غذایی خود را هنگام مصرف گیلاس در نظر بگیرند.
این متخصص همچنین چند نکته تغذیهای دیگر در مورد این میوه خوشمزه تابستانی مطرح کرده است از جمله اینکه:
۱. واکنشهای بدن هر فرد به مصرف گیلاس ممکن است متفاوت باشد و مهم است که به واکنش بدن خود مثل تاثیر این میوه بر میزان قند خون توجه کنید.
۲. در حالی که این میوه فواید سلامتی زیادی دارد، اما باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود و نه به عنوان تنها راه حل برای درمان یک عارضه یا بیماری.
۳. اگر نگرانی یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است در مورد نحوه تغذیه خود با یک متخصص مراقبتهای پزشکی مشورت کنید.