یک وقتهایی هست که ما ایرانی جماعت، نان و پنیر و خیار و گوجه را به هر نوع غذای دیگری ترجیح میدهیم، مخصوصا اگر نانش بربری باشد؛ آن هم از نوع کنجدی و داغ. یک وقتهایی هم که هوس غذای سنگین بکنیم، معمولا نان سنگک تازه و کباب و ریحان بیشتر از هر چیزی دلمان را میبرد.
نه اینکه فکر کنید ما آدمهای شکمویی هستیم -که حالا شاید هم باشیم-، اما قضیه برمی گردد به نانهای خوشمزهای که لنگه اش در هیچ کجای دنیا پیدا نمیشود؛ اگر هم بشود این طعم و عطر و مزه را ندارد.
به گزارش همشهری آنلاین، این را فقط ما ایرانیها نمیگوییم، در رده بندی بهترین نانهای تخت جهان که به تازگی اعلام شده، چهار نان ایرانی رتبه بالا گرفتند.
بالاترین رتبه متعلق به نان بربری است که رتبه سوم را کسب کرده. در این ردهبندی نان سنگک رتبه ۲۱، نان شیرمال رتبه ۲۲ و نان تافتون با نظر کارشناسان رتبه ۴۹ را کسب کردند.